Over ons

Natuurlijk telt WIE we zijn ook mee maar het gaat er vooral om WAT we maken en HOE we dat doen. Lees hier meer.Wie zijn wij?

Pleased to meet youWie zijn wij?

Dutch fellow is een grafisch productie bedrijf gespecialiseerd in fotografie, video producties, aerial opnames, visuals, grafisch ontwerpen, web design en corporate identity. Ons team is zorgvuldig samengesteld en we kunnen jouw totale grafische productie van concept tot eindproduct verzorgen.

Benieuwd naar de oprichter van Dutch fellow? Lees dan hier meer over Menno Mulder.

Waar staan we voor?

Waarden en normen Waar staan we voor?

Vakmanschap, originaliteit, skills, uit handen nemen, planning, begeleiding, advies, enthousiasme en een waanzinnige drive om te scoren. Kortom wij staan voor grafische producties van top notch kwaliteit die gegarandeerd voor reuring zullen gaan zorgen.

Wij hebben een ruim atelier voorzien van alle gemakken en luxe tot onze beschikking aan de Abraham van Beijerenstraat en beschikken daarnaast over een volledig uitgeruste state-of-art foto studio in het centrum van Den Haag met privé parkeergelegenheid.

In the Press

projecten & nieuwe fellows bring it on

Dat we ook de afgelopen periode stevig doorgepakt hebben zal voor velen geen verrassing zijn. Zo vroeg Art of Seeing Journeys ons met hen mee te reizen naar Marokko om daar een film te maken van de masterclasses fotografie van Peter Sanders. Ontwierpen we een nieuwe huisstijl voor Tankcare. Filmden we ook dit jaar weer het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Vroeg het Carlton Beach Hotel ons een moodvideo te maken en maakten na afloop fraaie beelden (video) van het afbouwen van Patagonia Beachclub.

Komende periode zullen we samen met de fellows van Vibez Factory een videoproductie in Zeeland maken en we kijken uit naar dit gave avontuur en samenwerking.