Disciplines

ADO, oftewel 'Alles door Oefening'. Dutch fellows hebben de juiste papieren op zak. Zijn gepokt en gemazeld bij toonaangevende bureau's en stelen de show met unieke grafische producties die voor impact zorgen.

Foto's

Foto's

Het staat absoluut buiten kijf dat fotografie een zware stempel drukt bij vrijwel elke grafische productie. Extreem goede foto's zullen dan ook direct opvallen maar ook slecht werk zal dit effect (negatief) teweeg brengen. Dus, dan nemen Dutch fellows altijd het zekere voor het onzekere en verzorgen dit traject zelf.

Reportage-, studio-, sport-, reis-, architectuur-, portretfotografie, wij gaan elk visueel avontuur aan en staan garant voor uniek materiaal van het allerhoogtste niveau. Veelal op locatie maar we hebben ook een state-of-the-art fotostudio tot onze beschikking. Voor de grotere visuele avonturen stellen we mediateams samen en beschikken over een netwerk van de allerbeste talenten van het land.

Bekijk project
Video

Video

Natuurlijk kun je schrijven dat je de beste bent. Het schrijven vervangen door het laten zien en het schrijven aan anderen overlaten is echter een vele malen krachtigere strategie die jouw bedrijf of product maximaal in de kijker zet.

Dutch fellow heeft een complete professionele video uitrusting waarmee elke beeldregistratie te realiseren is. Voordat we met camera's gaan zwaaien maken we altijd vooraf een duidelijk draaiboek wat we samen met jou zullen doornemen. Daarnaast worden zoveel mogelijk zaken die vooraf geregeld kunnen worden in orde gemaakt zodat we tijdens de filmproductie de focus op de klus kunnen houden en oog voor details hebben.

Bekijk project
Aerial

Aerial

Wat voor de een nieuw is, is voor voor een ander alweer oud nieuws. We vliegen en filmen inmiddels alweer zeven jaar met drones maar vinden het nog steeds even machtig als de eerste keer dat we onze vlieger de lucht in stuurde. Wel hebben we grote sprongen gemaakt in zowel skills en equipement.

'Samenwerken' en 'taken verdelen' zijn feitelijk de magic words die ervoor zorgen dat onze aerial producties zo befaamd zijn geworden. We werken veelal met twee personen op een machine (piloot / cameraman). Daarnaast hebben we de perfecte balans gevonden tussen lucht- en landopnames waarbij grote contrasten voor spectaculair werk zorgen. Kortom, dit onderdeel is een dikke aanrader voor iedere videoproductie.

Bekijk project
Visuals

Visuals

Uniek materiaal van het allerhoogste niveau, daar staan we om bekend. Hoe we dit doen? Door onder andere naast uniek foto- en videomateriaal ook visuals uit eigen keuken te maken die de spijker op z'n kop slaan en voor impact zorgen.

Of het nu een info graphic, een eigen ontworpen lettertype of cartoon is, wij gaan iedere visuele uitdaging aan en garanderen top notch materiaal dat voor reuring zal gaan zorgen. Het fraaie van deze discipline blijft toch wel dat het nooit aan equipement zal liggen hoe goed het eindresultaat zal zijn en alles te maken heeft met de skills van diegene die ze maken.

Bekijk project
Ontwerp

Ontwerp

Wij vergelijken deze discpline ook wel met een dirigent. Daar waar een dirigent ervoor zorgt dat alle instrumenten voor een perfect samenspel zorgen, zo zorgt dit onderdeel ervoor dat alle disciplines in perfecte balans bij elkaar gebracht worden en tot zijn recht komen.

Dutch fellows zijn zeer gedreven in compositie technieken, hebben de allernieuwste middelen tot hun beschikking en gaan nooit over een nacht ijs wanneer het over dit onderdeel gaat. Daarbij houden we altijd de boodschap en de doelgroep in het oog en zorgen ervoor dat deze maximaal worden aangesproken.

Bekijk project
Websites

Websites

State-of-the-art websites gemaakt met de allernieuwste technieken en code die écht werken. Dat is wat je van ons verwachten kunt wanneer we jouw website zullen maken. 50/50 is de verdelende factor wanneer het om aandacht gaat tijdens zowel design en development.

Met 'écht werken' bedoelen we natuurlijk ook dat we ervoor zullen zorgen dat jullie zelf content kunnen aanpassen (zowel tekst en beeld), schrijven en beheren. Ook wel CMS (Control Management System) genoemd. Terwijl jullie confortabel in een app (vergelijkbaar met de interface van Word) nieuwsberichten schrijven en voorzien van beeldmateriaal zorgen geavanceerde PHP-scripts ervoor dat deze berichten van juiste code worden voorzien.

Bekijk project
Identity

Identity

Ook wel corporate stationary of huisstijl genoemd. Een onderdeel dat mede het succes van jouw bedrijf zal bepalen en alles te maken heeft met onderscheidend en herkenbaar zijn.

Wanneer wij jouw logo en huisstijl ontwerpen zullen we dan ook maximaal de functionaliteit van identities in het oog houden. Hoe wij dit aanpakken? We zullen nooit lukraak zomaar iets gaan ontwerpen en scheppen voorafgaand altijd randvoorwaarden waaraan het nieuwe logo en huisstijl moet voldoen. We zijn ervan overtuigd dat logo's altijd kleuronafhankelijk en tijdloos moeten zijn. Zoals Paul Rand (befaamd Amerikaans grafisch ontwerper) eerder al eens opmerkte, logo's maken is zo simpel en dat maakt het ontwerpen daarvan zeer gecompliceerd, slaat volgens ons de spijker maximaal op z'n pet.

Bekijk project
Illustration

Tekst

Helder, to-the-piont en voldoende jus. Dat zijn de sleutelwoorden die we in ons achterhoofd houden wanneer we voor jou teksten schrijven.

Of dit nu teksten voor een magazine, sociale media of brochure zijn maakt feitelijk niet eens zoveel uit, het beïnvloed hooguit de woordkeuze en het aantal zinnen. Ervoor zorgen dat jouw boodschap maximaal overkomt, daar draait het allemaal om. We starten altijd met schrijven in eigen taal maar verzorgen voor veel van onze opdrachtgevers ook voor vertalingen. Extra tip: niet vergeten dat het de toon is die de muziek maakt ;)

Bekijk project