Contact

Tijdens een maandag ochtend meeting, aan de telefoon, via sociale media, in de kroeg of een handgeschreven brief... Wij vinden het allemaal goed.Overige info

Dutch fellow werkt zowel voor andere media gerelateerde bedrijven alsmede voor merken rechtstreeks. Wij doen dit vanuit onze studio aan de Abraham van Beyerenstraat 4 maar, op verzoek is dit ook op locatie mogelijk.

Download Algemene leveringsvoorwaarden.
Download privacyverklaring

DUTCH FELLOW
Abraham van Beijerenstraat 4,
2525 TG The Hague, The Netherlands.


Routebeschrijving »

CONTACT
hello@dutchfellow.eu
+31 (0)6 365 488 86
Frequently Asked Questions

Met enige regelmaat gestelde vragen.

We krijgen dagelijks nogal wat vragen gesteld en om dit een beetje efficiënt te houden hebben we er een aantal gelecteerd en hier voorzien van antwoorden.Waar zijn jullie gevestigd?
Onze studio is gevestigd in de stad Den Haag. Wij hebben een ruim atelier aan de Abraham van Beyerenstraat 4 waar wij een ruimte huren van de gemeente.
Hebben jullie op dit moment vacatures?
Op het moment niet, sorry. Wel zijn wij altijd geïnteresseerd om mensen met een uitzonderlijk talent te ontmoeten en maken daar dan ook tijd voor vrij. Toekomstige open vacatures zullen wij via nieuwsberichten kenbaar maken.
Bieden jullie ook stageplaatsen aan?
Daar waar wij kunnen zullen wij altijd studenten helpen die op zoek zijn naar een stage. Wij raden je aan te bellen of langs te komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Zouden jullie mijn portfolio eens willen bekijken?
We zijn altijd geïnteresseerd in mensen met een uitzonderlijk talent en vinden het altijd leuk om vakbroeders en zusters te ontmoeten dus, ja we zijn bereid om een blik in jouw portfolio te werpen. Bellen of langskomen werkt het beste.
Waarin blinken jullie uit?
Wij houden van de diversiteit dat ons werk biedt en nemen om die reden veel gevarieerd werk aan. Feitelijk blinken we uit door een totaal concept te bieden waarmee grafische producties gerealiseerd worden. Of dat nu door grafisch ontwerpwerk, fotografie of web design tot stand komt maakt niet zoveel uit. Het is het eind resultaat waar het uiteindelijk allemaal om draait.
Wat is jullie uurtarief?
Wij bieden top-notch grafisch ontwerpwerk aan voor een eerlijke prijs. Concreter geschreven komt dit neer op 70,- euro voor een uurtje ontwerpen en 125,- euro per uur voor aerial producties. Vrijwel al onze opdrachtgevers vragen ons per project een prijsopgave te sturen. Voordeel van deze manier van werken is natuurlijk dat er achteraf geen nare verrassingen ontstaan en iedereen voorafgaand aan de uitdaging weet waar hij of zij aan toe is.
Voor welke branches werken jullie?
Ondanks dat we aan branches geen waarde hechten om wel of niet met elkaar in zee te gaan zijn we sterk vertegenwoordigd in de bouw industrie en toerisme branche. Waar we wel altijd op letten is of er wel of geen 'click' met elkaar is want vooral door deze click ontstaat de magie die altijd een toegevoegde is.
Beschikken jullie over een netwerk met vaste partners?
Ja, we hebben met der jaren een waardevol netwerk weten op te bouwen waardoor we toegang hebben tot meest getalenteerde fellows van de grafische industrie. Wanneer de uitdaging hierom vraagt, stellen we multidisciplinaire teams samen waarbij het vooral om balans en skills draait in de samenstelling hiervan.
Wat zijn jullie bedrijfswaarden?
Mensen die echt doen wat ze leuk vinden het zullen hierin altijd uitblinken. Onze belangrijkste bedrijfswaarden zijn vrijheid van meningsuiting en vrije wilsbeschikking. Volgens ons zijn het juist deze onderwerpen waardoor mensen excelleren.
Schrijven jullie zelf code?
Wij hebben er nooit een geheim van gemaakt dat onze voorkeur duidelijk bij design, foto- en videoproductie ligt. Toch hebben we de laatste jaren zelf een aantal projecten ook van code voorzien, waaronder deze en onze vorige site, die een CSS design award opleverde. Dutch fellow en Red factory zijn strategisch partners en zij hebben de taken rondom development op zich genomen.
Werken jullie ook voor collega ontwerpbureaus?
Ja, wij worden ook ingehuurd door een aantal collega ontwerpbureaus. Nogmaals hechten we daarbij minder waarde aan het type branche of bureau en kijken altijd of er voldoende 'click' aanwezig is om samen avonturen te beleven.